Informatie

Netwerk organisatie

Arcoso B.V. is een onafhankelijk adviesbureau dat u kan helpen op allerlei gebieden binnen de ICT. Arcoso B.V. hecht grote waarde aan betrouwbare partners waardoor Arcoso B.V. in staat is u te helpen met het identificeren van de ICT oplossing en tevens de realisatie hiervan kan begeleiden en uitvoeren. Door deze partner organisatie is Arcoso B.V. in staat om een optimaal en gemotiveerd team samen te stellen om samen met u uw klus te klaren.

(ICT) Architectuur

Arcoso B.V. verricht adviesdiensten op het gebied van business-, informatie-, applicatie- en infrastructuur architectuur, business consultancy, project begeleiding en ICT. Haar medewerkers hebben ervaring in het vertalen van de business visie en strategie naar ICT policies, guidelines en standaarden zodat de ICT optimaal ingezet wordt om de beoogde business doelstellingen en goals te halen. Arcoso B.V. helpt U om "... de kwartjes in de juiste meters ..." te stoppen zodat de juiste investeringen op het juiste moment gemaakt (kunnen) worden.

Business consultancy

Tevens kan Arcoso B.V. U helpen om uw logistieke processen te stroomlijnen en beter op elkaar af te stemmen en aan te laten sluiten door het (slim) inzetten van ICT. Arcoso B.V. heeft met name ervaring binnen de nuts sector. Haar consultants zijn zowel binnen de energie branche en als binnen de water branche actief geweest.

Project begeleiding

Ook voor projectmanagement van kleine en middelgrote (ICT) projecten kan Arcoso B.V. U behulpzaam zijn. De medewerkers van Arcoso B.V. voerden in het verleden o.a. projecten uit voor pakket selectie en - implementatie, het gestructureerd en storingsloos uitfaseren van verouderde infrastructuren, het inrichten van een ICT beheerorganisatie volgens de ITIL principes en het ontwikkelen van maatwerksoftware. Al deze projecten werden uitgevoerd volgens de PRINCE II projectmethodiek.